Тренінг в рамках проєкту SWITLO: Skills and Well-being in Teacher Learning Opportunities

Мацкевич Валерія Віталіївна, вчитель англійської мови, приймала участь у тренінгу для майбутніх лідерів професійних cпільнот в рамках проєкту SWITLO: Skills and Well-being in Teacher Learning Opportunities, який реалізується спільно з обласними інститутами післядипломної педагогічної освіти (ОІППО) за підтримки Міністерства освіти і науки України. Метою проєкту є створення можливостей для професійного розвитку вчителів шляхом взаємодії та співпраці у професійних спільнотах «Групи професійної майстерності».

Під час 30-годинного курсу професійного розвитку розглядались важливі питання: роль спільноти вчителів у безперервному професійному розвитку, планування та проведення сесій з метою створення ефективної форми професійної взаємодії, підтримки діяльності та розвитку спільноти вчителів, відповідно до їхніх професійних потреб.

Наразі планується створення професійної спільноти «Групи професійної майстерності» на базі КЗ «Харківський університетський ліцей». Всі охочі педагоги запрошуються до участі. Щодо участі в «Групі професійної майстерності», звертайтесь безпосередньо за телефоном: +380976120606 (viber, telegram).